Din portofoliu fac parte branduri de top din Romania – fie prin proprietarii de brand sau agentiile lor de marketing – pentru a dezvolta solutii adaptate obiectivelor lor de marketing.

Suntem mandri sa spunem ca am lucrat cu multi dintre ei din zilele foarte timpurii ale afacerii noastre.
Astfel de relatii pe termen lung sunt dovada capacitatii noastre de a face fata chiar si celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Lucrand cu mare varietate de clienti, din diferite segmente, am dobandit experienta si avem capacitatea de a intelege diferitii factori care sunt foarte importanti in branding si comunicarea din fiecare segment.

Clientii nostri tin cont de faptul ca produsele promotionale au numeroase avantaje si pot fi mai eficiente decat reclamele. Acest lucru este posibil atat pentru ca mesajele sunt  transmise pe un suport util, atractiv , cat si datorita faptului ca bugetele de marketing sunt semnificativ reduse in comparatie cu o politica de promovare traditionala. Oferim mii de produse din care poti alege indiferent de ocazie: conferinte, expozitii,  evenimente corporate, lansari de produse, targuri.

De exemplu, referitor la tiparituri, statisticile spun ca aproximativ 85% din persoane retin mesajele mai usor daca acestea au un suport colorat cum ar fi: pliante, brosuri, flyere, cataloge, mape de prezentare etc.

In plus, materialele promotionale reprezinta doar o parte a serviciilor pe care le oferim. Departamentul nostru de productie publicitara sta la dispozitie pentru orice solicitare pentru ca, nu de putine ori, produsul cautat nu este unul standard si trebuie realizat la comanda.

Va prezentam, in continuare, cativa dintre clientii nostri. Portofoliu

Portofoliu » Clientii nostri